De toonaangevende smartphonespecialisten in Nederland en België

1 | Breng je apparaat mee

Door de online afsprakenmodule te gebruiken, kunt u naadloos prijzen controleren en afspraken maken voor het gewenste merk, telefoon en reparatie.

2 | Reparatie wordt uitgevoerd

Onze technici zullen onmiddellijk uw apparaat diagnosticeren, waarna de reparatie of vervanging volgt. Je apparaat is binnen 30 minuten klaar.

Betrouwbare reparatieservice voor smartphones

Primaphone, opgericht in 2007, is het toonaangevende hightech-merk in het aanbieden van snelle reparaties aan smartphones, tablets, computers en laptops.

Het concept van Primaphone is ontstaan uit de duidelijke behoefte op de markt aan een vertrouwde en gespecialiseerde oplossing voor wie op zoek is naar betrouwbare technische reparaties. Sinds de opening van de eerste winkel is Primaphone snel uitgebreid naar drie locaties verspreid over Nederland en België.

We geven om onze klanten zoals we om hun apparaten geven

Display en batterij vervangen, kleine en grote reparaties. Waar u uw smartphone ook heeft gekocht: wij vervangen de batterij of het display van uw smartphone. Vraag gewoon naar onze reparatieservice in de Primaphone-winkel van uw keuze.

U kunt nu profiteren van de spoedafspraken door een online reparatie-afspraak te maken. Zo ziet u snel de prijzen van alle reparaties.

Neem contact op met ons

Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen, suggesties of zakelijke vragen.